Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

σεμινάριο αρχαρίων.



Ο Μελισσοκομικός σύλλογος Ν. Λάρισας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και ύστερα από το μεγάλο ενδιαφέρων των νέων μελών του, θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο (αρχαρίων μελισσοκομίας) διάρκειας τριών ημερών.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα Μάρτιο στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο 2ο χλμ. Λάρισας – Κοζάνης.


Το κόστος συμμετοχής για κάθε καταρτιζόμενο είναι 20 €
Για συμμετοχή στο mail του Μελισσοκομικού Συλλόγου: meliclub@yahoo.gr
Και στο γραφείο του συλλόγου τετάρτη και Παρασκευή τηλ. 2410533306

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα.



Και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Λάρισας , εν όψει εκδηλώσεων 3-6 Μαρτίου 2016 στην Πλατεία Συντάγματος.

Στη δράση «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.ΠΕ., συμμετέχει και  η περιφέρεια Θεσσαλίας.
Φέτος η πλατεία Συντάγματος πλημμυρίζει Ελλάδα! Από την Τσικνοπέμπτη έως και την Κυριακή 6 Μαρτίου, 10 περιφέρειες της χώρας θα προβάλλουν τα προϊόντα και  έθιμά τους.
Θεωρούμε ότι η παραπάνω συμμετοχή είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους συμπατριώτες μας που κατοικούν σε άλλες περιοχές, αλλά και να προβάλουμε τα προϊόντα του τόπου μας.
Όσοι μελισσοκόμοι από το σύλλογο μας επιθυμούν  να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν  έως της 2 Μαρτίου στο mail του συλλόγου :  meliclub@yahoo.gr

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

κοπή της βασιλόπιτας



Μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το όμορφο συναδελφικό κλίμα που επικρατεί.




Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι κ.κ. Κώστας Αγοραστός περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Καλφούντζος διευθυντής της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας κ Κτηνιατρικής, Δημήτριος Αδάμ πρόεδρος επιμελητηρίου Λάρισας, Βασίλειος Ντούρας πρόεδρος ΟΜΣΕ, η κυρία Δέσποινα Αράπκουλε Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιαστικής Αγροτικής Ανάπτυξης και η κυρία  Τ. Γραμμενούδη προϊσταμένη τμήματος ΕΦΕΤ.




Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

μελισσοκομικά σεμινάρια......



Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε  την τρίτη 9/2/2016 συζητήθηκαν πολλά θέματα , ακούστηκαν πολλές προτάσεις και ελήφθησαν αποφάσεις.
  Μετά από μεγάλο ενδιαφέρων για μελισσοκομικά σεμινάρια (αρχαρίων – προχωρημένων – βασιλισσοτροφεία –κηραλοιφές κ.λ.π) καθώς επίσης  σεμινάριο – ενημέρωση από ΕΦΕΤ, διεύθυνση εμπορίου,  marketing για τα προϊόντα μας, να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.
Επίσης την έρευνα αγοράς για μαζική παραγγελία σε gps ,κάμερες ,μηχανήματα, ηλεκτροφόρους φράχτες, κυψέλες, κηρήθρες, τροφές κ.λ.π.
Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για κάποια κατηγορία να στείλουν στον σύλλογο  mail  :  meliclub@yahoo.gr
Το ταξίδι για την μελισσοκομική έκθεση στο Pleven της Βουλγαρίας θα γίνει την Παρασκευή 12/2/016 και αναχωρούμε στης 05:30 πμ. Με τον THESSALOS TRAVEL τηλ 2410257100.
Επίσης όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις αγροτικές κινητοποιήσεις  της Αθήνας ο σύλλογος βάζει λεωφορείο για το Σάββατο το πρωί με αναχώρηση 05:00 πληροφορίες στο τηλ :6946977874.