Τρίτη 23 Ιουλίου 2013



Με αφορμή την κατάπτυστη και κακουργηματική πράξη ζωοκλοπής, (κλοπή μελισσοσμηνών), στην οποία φέρεται ότι προέβη υπάλληλος της Δνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε., του Νομού μας, (χωρίς όμως να έχει πλήρως διαλευκανθεί η όλη υπόθεση, μέχρι τουλάχιστον σήμερα), καθώς και με αφορμή τις απαράδεκτες συκοφαντικές κατηγορίες, τις οποίες έσπευσαν κάποιοι επιπόλαιοι να εξαποστείλουν, εις βάρος του αρμόδιου υπαλλήλου, για τα θέματα Μελισσοκομίας, Ο σύλλογος μας ανακοινώνει :

                        α. Ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Δνση Λάρισας, για τις πρόσφατες σημαντικές ενέργειες της, προκειμένου να εντοπισθεί, επί τέλους ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής μελισσοσμηνών, της περιοχής μας,  δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει την συνεργασία τόσον μαζί της, όσον και με όλες τις άλλες αρμόδιες Αρχές, για την πλήρη πάταξη του φαινομένου πλέον αυτού, που τα τελευταία χρόνια είναι σε μεγάλη έξαρση και μαστίζει την περιοχή μας. 

                        β. Καταδικάζει την επιπόλαιη πράξη συκοφάντησης, στην οποία προέβη, πρόσφατα, μελισσοκόμος, κατηγορώντας απαράδεκτα, μέσω διαδικτύου, τον αρμόδιο, για τα θέματα Μελισσοκομίας, υπάλληλο του ως άνω Δ/νσης, ενώ ουδεμία σχέση έχει εκείνος με την πράξη της ζωοκλοπής, (κλοπή μελισσοσμηνών), για την οποίαν, όπως προαναφέρθηκε, εξετάζεται άλλος υπάλληλος της ίδιας εν λόγω Υπηρεσίας.

                         γ. Αισθάνεται υποχρέωση να πληροφορήσει τόσον τον ίδιον τον συκοφαντήσαντα, όσον και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, για τα περί μελισσοκομίας, ότι ο Σύλλογος μας, ευρίσκεται, από ιδρύσεως του, μέχρι και σήμερα, σε συνεχή και αγαστή συνεργασία, με όλους τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε., του Νομού μας. Αρκεί να σημειωθεί ότι  η συνεργασία μας αυτή, πλαισιωμένη με την έμπρακτη αγάπη και τον επαγγελματισμό, όλων των αρμοδίων στελεχών, για τα θέματα Μελισσοκομίας,  της ως άνω Δνσης, είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί, αφ’ ενός μεν η ετήσια παραγωγή της εξαίρετης ποιότητας μελιού των μελισσοκόμων του Νομού μας, (η οποία πλησιάζει περίπου το 1/10 όλης της Ελλάδος), αφ’ ετέρου δε να αυξηθεί, επίσης και ο αριθμός των μελισσοκόμων του Νομού μας, κατά 300% περίπου, στην τελευταία 5ετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.